Skriv til oss

Vi har fokus på god kundetilfredshet. Da det ofte er mye trafikk på telefonene, anbefaler vi at du sender oss en e-post på: sales@vardeovne.dk hvis du har spørsmål, tilbakemeldinger og kommentarer. Vi bestreber oss på å besvare alle henvendelser i løpet av 2–4 dager – det kan imidlertid ta litt lenger i høysesongene våre og i ferietiden (inntil 14 dager).


Hvis du har bestemte tekniske spørsmål, er du velkommen til å skrive direkte til teknisk avdeling på sales@vardeovne.dk


Åpningstider:

Mandag – fredag:

10.00–12.00 og 12.30–15.00

Transportskader

Husk å sjekke varene dine umiddelbart. Ved synlige transportskader noteres følgende på fraktbrevet: Mottatt med forbehold om mangler og skader samt beskrivelse av skaden, f.eks. ødelagt / ødelagt emballasje ved mottak eller veltet varer mv.

Ta vare på kopi som dokumentasjon, send skriftlig detaljert informasjon om skaden og ev. bildedokumentasjon for VARDE Ovner umiddelbart etter mottak på e-post: sales@vardeovne.dk.

Skjulte transportskader skal meldes til VARDE Ovens senest 4 dager etter varemottak.

OBS! - OBS! - Dersom ovenstående overholdes, bortfaller ikke muligheten for erstatning! - OBS! - OBS!

Reklamasjon

Hvis du har vært så uheldig at det er feil på noen av delene på vedovnen din, eller de har gått i stykker, fyller du inn reklamasjonsskjemaet vårt.

Når vi mottar reklamasjonen din, behandler vi den så raskt som mulig og hjelper deg så godt vi kan. Du har rett til å reklamere på produktet innen to år etter kjøpsdatoen for vedovnen.

Gå til reklamasjon
Få svar på spørsmål (OSS)

En del av noe større – NIBE AB

I 2006 ble VARDE Ovne solg til det svenske konsernet NIBE Industrier AB. Konsernet fokuserer på tre forretningsområder – klimaløsninger, elementer og vedovner. NIBE er et børsnotert selskap med ca. 15 000 ansatte i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.

Vi tenker på miljøet

Det er viktig for oss at vedovnene våre ikke belaster miljøet unødig. Derfor sørger vi for at alle vedovner fra VARDE er grundig miljøtestet av uavhengige, eksterne testinstanser. 

Alle vedovner fra VARDE etterlever danske normer og regler, som er blant de absolutt strengeste i EU. Dette betyr at en VARDE-ovn også miljømessig er i toppklassen blant de mange vedovnene på markedet.

→ Les mer