Skriv til oss

Vi har fokus på god kundetilfredshet. Da det ofte er mye trafikk på telefonene, anbefaler vi at du sender oss en e-post på: sales@vardeovne.dk hvis du har spørsmål, tilbakemeldinger og kommentarer. Vi bestreber oss på å besvare alle henvendelser i løpet av 2–4 dager – det kan imidlertid ta litt lenger i høysesongene våre og i ferietiden (inntil 14 dager).


Hvis du har bestemte tekniske spørsmål, er du velkommen til å skrive direkte til teknisk avdeling på sales@vardeovne.dk

Ring til oss

+45 74 82 00 03

Åpningstider:

Mandag – fredag:

10.00–12.00 og 12.30–15.00

Reklamasjon

Hvis du har vært så uheldig at det er feil på noen av delene på vedovnen din, eller de har gått i stykker, fyller du inn reklamasjonsskjemaet vårt.

Når vi mottar reklamasjonen din, behandler vi den så raskt som mulig og hjelper deg så godt vi kan. Du har rett til å reklamere på produktet innen to år etter kjøpsdatoen for vedovnen.

Gå til reklamasjon
Få svar på spørsmål (OSS)

En del av noe større – NIBE AB

I 2006 ble VARDE Ovne solg til det svenske konsernet NIBE Industrier AB. Konsernet fokuserer på tre forretningsområder – klimaløsninger, elementer og vedovner. NIBE er et børsnotert selskap med ca. 15 000 ansatte i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.

Vi tenker på miljøet

I tillegg til at alle vedovner fra VARDE er miljøgodkjente, tenker vi også på miljøet i andre sammenhenger.

Bruk av internett slipper ut store mengder CO2 som følge av strømforbruket. Serverne bak nettsidene krever strøm, og det kreves mye strøm ute hos brukerne (datamaskiner, skjermer, modem, m.m.).

→ Les mer