Erklæring om informasjonskapsler og personvern

Eieropplysninger

Dette nettstedet tilbys av:

Varde Ovne A/S
Pottemagervej 1
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 74 82 00 03
E-post: sales@vardeovne.dk (link)



Informasjonskapsler (cookies)

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din slik at det er mulig å gjenkjenne den ved gjentatte besøk.

Informasjonskapsler er også viktige for at nettstedet vårt skal vises korrekt i nettleseren din.  Vi lagrer ikke personopplysninger i informasjonskapslene våre, og de inneholder ikke virus. Du har også alltid muligheten til å slette dem.

Informasjonskapsler brukes bl.a. til å samle inn statistisk informasjon, forbedre brukeropplevelsen og til generell forbedring av nettstedet. Opplysningene samles i første rekke inn for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet, men kan også brukes til å tilpasse innhold og eventuell annonsering.


Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler til følgende formål:

  • Teknisk funksjonalitet, slik at vi husker preferansene dine: Handlekurv, valg av land m.m.
  • Måling av atferd i forbindelse med optimering av nettstedet og funksjonaliteten på nettstedet.
  • Måling av trafikk, slik at vi vet hvor mange som besøker nettstedet og kan dokumentere dette overfor annonsører i henhold til felles bransjestandarder. 
  • Individuelt målrettet annonsering hvor vi viser deg de annonsene som er mest relevante for deg.

Informasjonskapslenes levetid
Informasjonskapslene sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere). De fornyes igjen etter hvert besøk på nettstedet.


Slik sletter du informasjonskapsler
Se veiledning her > (link http://minecookies.org/cookiehandtering )


Slik unngår du informasjonskapsler
Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler, er det mulig å blokkere dem. Se veiledning her > (link  http://minecookies.org/cookiehandtering )


Nettstedet bruker informasjonskapsler fra følgende tredjepart:

Google Analytics

Google Analytics samler inn anonyme data om hvordan hjemmesiden vår brukes. Denne informasjonen brukes utelukkende til statistiske formål. 

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics her > (link  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout )



Personopplysninger

Bruk av personopplysninger
Vi oppgir aldri personopplysninger til tredjeparter, med mindre du selv uttrykkelig gir samtykke til dette, og vi samler aldri inn personopplysninger utenom de du oppgir gjennom registrering, varekjøp eller deltagelse i en konkurranse, undersøkelse e.l.

Personopplysninger brukes til å gjennomføre kjøpet eller tjenesten som opplysningene ble samlet inn i forbindelse med. Opplysningene brukes i tillegg til å få bedre kjennskap til deg og øvrige brukere av nettstedet. Denne bruken kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot forbedring av produktene, tjenestene og teknologiene våre, samt visning av innhold og reklamer som er tilpasset til dine interesser.


Kontakt vedrørende personopplysninger
Hvis du vil se hvilke opplysninger som er registrert om deg hos Varde Ovne, kan du kontakte oss på sales@vardeovne.dk (link) eller på telefon +45 74 82 00 03. 

Hvis opplysningene vi har om deg er feil, eller du har andre innsigelser, kan du også bruke de samme kontaktdetaljene. 

Du kan få innsikt i informasjonen som er registrert om deg, og komme med innsigelser mot en registrering i henhold til bestemmelsene i personvernforordningen.


Beskyttelse av personopplysninger
Ifølge personvernforordningen skal personopplysningene dine oppbevares sikkert og konfidensielt. Vi lagrer personopplysningene dine på datamaskiner/tjenere med svært begrenset tilgang, som er plassert i kontrollerte anlegg, og sikkerhetstiltakene våre kontrolleres regelmessig for å avgjøre om brukerinformasjonen blir håndtert på riktig måte, og for å bekrefte at rettighetene dine som bruker blir respektert. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføringer via internett. Dette betyr at det kan være risiko for at andre får uberettiget tilgang til opplysningene når data sendes og oppbevares elektronisk. Du oppgir derfor personopplysningene dine på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres regelmessig når formålet de ble samlet inn til, er nådd. Opplysningene lagres i høyst 1–5 år, avhengig av innhold og bruk. Kun opplysninger som kan bli påkrevd i tilfelle garantisak, lagres i fem år.

Den raske utviklingen av internett betyr at det kan bli nødvendig å endre hvordan vi behandler personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre retningslinjene for behandling av personopplysninger. Ved oppdateringer endrer vi selvfølgelig datoen for siste oppdatering nederst på siden. Hvis det blir nødvendig å foreta vesentlige oppdateringer, gir vi deg beskjed om dette i form av en synlig melding på nettstedene våre.

I den grad personopplysningene dine blir behandlet, har du i henhold til personvernforordningen rett til å bli informert om hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg. Dersom det viser seg at vi behandler personopplysninger eller data som tilhører deg, og som er feil eller villedende, har du rett til å kreve at disse korrigeres, slettes eller blokkeres. 

Du kan til enhver tid protestere mot at personopplysningene dine behandles av oss. Du kan også til enhver tid trekke tilbake samtykket ditt. 

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet over behandlingen av opplysninger og data som vedrører deg. Klager kan sendes til Datatilsynet i Danmark, jf. den danske persondatalovens § 58, stk. 1.


Les mer om informasjonssikkerhet her > (link https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/ )


Erklæring om informasjonskapsler og personvern 11.2019

Teksten i denne erklæringen er utarbeidet på grunnlag av tekst fra minecookies.org