Administrasjion

Varde Ovne A/S

Pottemagervej 1

DK-7100 Vejle


Salg: sales@vardeovne.dk

→ KLIKK FOR RETNINGER

Kundetjeneste

Email: sales@vardeovne.dk


Åbningstider

Mandag – fredag:

10.00 – 12.00 og 12.30 – 15.00

Finn en forhandler

VARDEs vedovner forhandles av en rekke byggevareforretninger og trelastforhandlere.  Danmark, Sverige, Norge, Finland Tyskland, Østerrike, Sveits, Italia, Belgia, Holland, Frankrike, Luxemburg og England.

 Alle salgsmedarbeidere hos forhandlerne våre har mottatt opplæring om vedovnene fra VARDE. Gå innom og få gode råd og veiledning om valg og kjøp av en VARDE-vedovn.

→ FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER HER

Pressekontakt

Alle henvendelser vedrørende presse og bildemateriale rettes til: 

Communexion Marketing & Kommunikation

Email: marketing@vardeovne.dk

Bedre inneklima med AirBox

Moderne hus er svært tette, og en vedovn kan derfor tørke ut luften i rommet. Det kan samtidig være vanskelig å tilføre nok luft til forbrenningsprocessen.

Noen av VARDE ovnene kan utstyres med et AirBox-system som trekker luft utefra. Dette kan gi bedre forbrenning og sikre et godt og sunt inneklima i huset.

VARDE vedovner og miljøet

Det er viktig for oss at vedovnene våre ikke belaster miljøet unødig. Derfor sørger vi for at alle vedovner fra VARDE er grundig miljøtestet av uavhengige, eksterne testinstanser. 

Alle vedovner fra VARDE etterlever danske normer og regler, som er blant de absolutt strengeste i EU. Dette betyr at en VARDE-ovn også miljømessig er i toppklassen blant de mange vedovnene på markedet.

→ LES MER