Det har alltid handlet om håndverket

Vi er i dag totalleverandør av alt innenfor vedovner, stålpiper, tilbehør til vedovner samt reservedeler. Produktene våre selges gjennom forhandlere i hele Skandinavia og resten av Europa.

Vedovnen din er også et møbel

Vi har stort fokus på produktutvikling og produktforbedring i hverdagen. Det er viktig for oss å følge utviklingen og tendensene i markedet, samtidig som vi bidrar med innovasjon til gagn for både kundene våre og miljøet.

Vi gjør det enkelt å eie en vedovn

Hvordan fyrer du riktig? Hva er den korrekte plasseringen av vedovnen? Og hvordan monterer du en pipe? Vi bryter ikke kontakten etter at vedovnen din er ferdig installert. Tvert imot. Vi vil gjerne være den du spør til råds. Spesielt fordi vi ikke kan la være å gi gode råd. Og fordi vedovner er alt vi driver med. Det gir oss mye innsikt som vi gjerne deler med deg.

→ Få tips om vedovnen din

Vi har tenkt på miljøet for deg

Det er viktig for oss at vedovnene våre ikke belaster miljøet unødig. Derfor sørger vi for at alle vedovner fra VARDE er grundig miljøtestet av uavhengige, eksterne testinstanser. 

Alle vedovner fra VARDE etterlever danske normer og regler, som er blant de absolutt strengeste i EU. Dette betyr at en VARDE-ovn også miljømessig er i toppklassen blant de mange vedovnene på markedet.

→ Les mer om vår holdning til miljøet

En del av noe større

Siden 2006 har VARDE Ovne vært medlem av NIBE Group. NIBE-konsernet fokuserer på tre forretningsområder – klimaløsninger, elementer og vedovner. NIBE er et børsnotert selskap med ca. 15 000 ansatte i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia.

LES MER